Een slimme garage is de toekomst!

Elektrische-garageur-is-de-toekomst-millennium-rolomotive

Het dagelijks leven zit voortaan boordevol verschillende taken. Het is dan ook niet gek dat we streven naar vereenvoudiging. Alles wat tijd kan besparen in het leven is natuurlijk welkom. Een slimme elektrische garagedeur is dan een goed begin. In deze blog leggen we uit waarom een elektrische garagedeur een voordeel kan zijn voor jouw woning.

Open de garagedeur vanuit de auto

Een van de grootste voordelen van een elektrische garagedeur is dat je hem gemakkelijk vanuit huis of vanuit de auto kunt openen. Een flinke regenbui is dus geen probleem meer. Je opent met één druk op de afstandsbediening of telefoon de garagedeur en kunt kurkdroog naar binnen gaan. Daarnaast is het sluiten van de garagedeur net zo gemakkelijk. Als je binnen staat druk je opnieuw op de knop en de deur sluit dan achter je. Er zijn verschillende manieren om de garagedeur te openen. Zo kun je kiezen voor een afstandsbediening, je telefoon of een bedieningspaneel buiten de garage. Deze kunnen bediend worden met een code waardoor alleen jij en je gezin toegang hebben tot de garage.

Makkelijker voor de kinderen

Ook voor de kinderen is een elektrische garagedeur ontzettend handig. Kinderen kunnen op deze manier via een afstandsbediening, telefoon of bedieningspaneel de garagedeur openen. Zo kunnen ze altijd hun fiets binnen zetten en riskeer je dus dat deze gestolen worden. Ook wanneer kinderen ‘s-avonds thuis komen kunnen ze meteen de fiets in de garage zetten.

Garagedeur bedienen tijdens afwezigheid

Een ander voordeel van een elektrische garagedeur is dat je hem kunt bedienen als je niet thuis bent. Zo kun je gewoon goederen en pakketjes in ontvangst nemen. Na contact met de bezorger open je gemakkelijk de garagedeur op afstand, zo kan de bezorger jouw pakketjes in de garage zetten. Mede door de huidige situatie is deze manier ontzettend relevant geworden. Ook wanneer familie en vrienden iets moeten brengen of komen halen is het gemakkelijk om van een afstand de garagedeur te openen en te sluiten.

Veiligheid voorop

Een elektrische garagedeur biedt daarnaast ook veel veiligheid. Zo zijn elektronische garagedeuren in het algemeen beter beveiligd, mede door de techniek. Het voordeel is dat indringers het hierdoor niet gemakkelijk gaan krijgen. Daarnaast hebben elektrische garagedeuren een sensor dat ervoor zorgt dat de garagedeur stopt als er iets onder zit. Zo kan de deur niet meer terugrollen omdat de motor de deur vasthoudt op de plek waar die is stilgezet. Met deze sensor creëer je een veilige situatie voor jezelf, je kinderen en je spullen. Als de garagedeur dicht gaat en je auto staat eronder, of erger, je kind valt eronder. Dan zal er door deze sensor iets ergs worden voorkomen.

Een elektrische garagedeur van Hörmann

Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met jarenlange ervaring en kennis. Daarnaast kijken wij graag met jou naar passende mogelijkheden als je er niet uit komt. Wij zijn een officieel Hörmann partner. Hörmann is de grootste fabrikant van garagedeuren én Europees marktleider. Een garagedeur van Hörmann is dan ook zeker weten een succes. 

Wil jij meer informatie? Neem dan contact met ons op via onze website.