Deuren openen met telefoon |'t kan met Hörmann! | Millennium Rolomotive
Je deuren openen met je telefoon? Het kan met Hörmann!

Garagedeur openen met je telefoon

Gemak dat dient de mens. En om die reden heeft Hörmann eind 2017 de ProMatic deurslotaandrijving geïntroduceerd. Voor al je garage- en voordeuren kun je vanaf nu met de SmartKey de deur openen met je smartphone. Wel zo makkelijk! In dit artikel vertellen wij je graag meer over deze innovatieve ontwikkeling van Hörmann.

Bedien je garagedeur met je smartphone

Het zal voor sommige wellicht klinken als iets uit je toekomst, een stukje ‘Star Wars’ wat niet realistisch is. Maar, het kan. Met SmartKey kun je jouw Hörmann garage- en huisdeuren met slechts een klik op de knop openen. Pak je smartphone, druk op de button en voilà, je deuren openen zich automatisch. Leuk om de blits mee te maken, maar vooral; erg handig. Zo verhoog je direct het bedieningscomfort, de handzender, draadloze binnendrukknop of BiSecur-app op je smartphone zorgt voor diverse opties die de deur zo openen.

Het systeem kan volledig naar eigen wens ingericht worden. Zo heb je de keuze om comfort-vergrendeling in te richten. Na 30, 60 of 120 seconden zal de deur automatisch vergrendelen. Je kunt er zelfs voor kiezen om na 10 tot 30 seconden, na het indrukken van de knop op je BiSecur-app of handzender zal de deur vertraagd op slot gaan.

Nu: Open je garagedeur razendsnel

Met de SupraMatic aandrijving van Hörmann opent de deur tot 50% sneller, zodat je in een ogenblik uw garage in en uit bent. Dit betekent meer comfort en minder stress bij het binnenrijden van de garage.

 

Een uiterst betrouwbaar systeem

Met de betrouwbare uitschakelautomaat stopt de deur onmiddellijk bij contact met een onvoorziene hindernis. Nòg meer veiligheid biedt het plaatsen van een fotocel, die personen en voorwerpen vlakbij de deur contactloos ontdekt. Bij de SupraMatic P aandrijving wordt deze standaard meegeleverd, wij adviseren je hier graag over.

Veiligheid boven alles

Inbrekers krijgen het moeilijk: wanneer de garagedeur zich sluit, klikt de optilbeveiliging automatisch in de aanslag van de geleidingsrail. De garagedeur is meteen vast vergrendeld en uiterst goed beveiligd tegen het optillen ervan. Deze vergrendeling functioneert puur mechanisch en werkt, in tegenstelling tot aandrijvingen van andere fabrikanten, ook bij stroomuitval. Lees hier alles over de garagedeuraandrijvingen van Hormann.

Ontdek de mogelijkheden van Hormann

Ook in 2018 blijft Hormann zich doorontwikkelen. Binnenkort zal Millennium Rolomotive weer een aantal nieuwe ontwikkelingen met jullie delen. Als Hormann partner van het jaar 2017 blijven wij continu bezig om onze dienstverlening te verbeteren. Heb jij interesse in een van onze Hormann producten? Of wil jij graag alles weten over de ProMatic deurslotaandrijving van Hormann? Wij van Millennium Rolomotive adviseren je hier graag over. Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Kerkrade, Zuid-Limburg. Een van onze specialisten helpt je graag verder.

 

 

Millennium Rolomotive
Millennium Rolomotive

Specialisten van Millennium Rolomotive..

Bekijk