ThermoPro en ThermoPlus huisdeuren | garagedeuren Hormann

ThermoPro en ThermoPlus huisdeuren

Uw nieuwe voordeur moet bij u en uw woning passen. Daarom biedt Hörmann u een ruime keuze waarbij iedere deur vanzelfsprekend van hoge kwaliteit is. Hörmann ThermoPlus/ThermoPro voordeuren uit staal zijn leverbaar in een uitgebreide keuze aan motieven. Deze voordelige deuren met standaard meervoudige vergrendeling geven u een veilig gevoel, zorgen voor energiebesparing door de uitstekende warmte-isolatie en zijn een stijlvol visitekaartje voor uw woning.

1/Stijlvol

Een mooie deur

De ThermoPro en ThermoPlus voordeuren overtuigen door een modern design. De omlijsting is zowel aan de binnen- als de buitenkant niet zichtbaar en dat geeft de deur een ruime en elegante aanblik. Het vlakke deuraanzicht past bovendien uitstekend bij uw binnendeuren. U kiest de kleur en het motief dat het beste past bij uw gevel.

2/Energie-besparend

Houdt de warmte in huis

Dankzij het dikke volgeschuimde deurblad hebben de ThermoPro en de ThermoPlus een hoge warmteisolatie. Tegenwoordig mag de U-waarde van een deur niet hoger zijn dan 1,65 W/m²·K. Deze waarde geeft aan hoeveel warmte er verloren gaat. Onze deuren voldoen ruimtschoots aan deze eis met 1,2 en 0,8 W/m²·K. Zo blijft de warmte in huis en bespaart u energie!

Hiernaast ziet u een dwarsdoorsnede van de ThermoPro (links) en de ThermoPlus voordeur (rechts).

3/Veilig

Meervoudige vergrendeling

Onze deuren geven u een veilig gevoel. Ze zijn standaard voorzien van een meervoudige vergrendeling. Daarnaast wordt de scharnierzijde beveiligd. Bij de ThermoPro met drie stalen bouten, bij de ThermoPlus door een over de volledige deurhoogte doorlopende veiligheidsrail. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om de deur uit het kozijn te tillen.

Rens Ter Haar

.

Bekijk