Zijdelingse deur HST | Millennium Rolomotive

Zijdelingse deur HST

Een slimme oplossing van Hörmann: de nieuwe zijdelings sectionaaldeur. Deze garagedeur opent in plaats van naar boven, naar de zijkant. Dat is behalve plaatsbesparend ook buitengewoon handig. Bijvoorbeeld als u met de fiets de deur uitgaat. De sectionaaldeur is elegant, praktisch en van dezelfde hoge kwaliteit die u van ons gewend bent.

1/Snel uw garage in en uit

Personendoorgang

Wilt u eropuit met de fiets? Bij traditionele garagedeuren moet u wachten tot de deur helemaal is geopend. Met onze nieuwe oplossing staat u in een mum van tijd binnen of buiten. De zijdelingse sectionaaldeuren openen snel en automatisch tot aan de ingestelde positie. U kunt er makkelijk doorheen met uw fiets, motor of kruiwagen. En als u naar buiten loopt, doet u dat gewoon rechtop in plaats van gebukt onder een half geopende garagedeur door.

2/Plafond vrij

Neemt weinig ruimte in

Deze deur is ideaal als u een garage heeft met een laag plafond. Ook als u het plafond wilt gebruiken als opslag, biedt deze oplossing uitkomst. Met de zijdelings sectionaaldeur gebruikt u de ruimte in uw garage optimaal.

3/Hoge kwaliteit en veiligheid

Uitstekende warmte-isolatie, geluiddemping en veiligheid

De volgeschuimde panelen, 42 mm dik, bieden uitstekende warmte-isolatie en geluidsdemping. Het deurblad heeft een hoge stabiliteit en de vloerrail is eenvoudig schoon te houden. Onze vingerklembeveiliging voorkomt dat vingers bekneld raken. De uitschakelautomaat zorgt ervoor dat de deur onmiddellijk stopt bij contact met personen, voertuigen of voorwerpen. Dat is wel zo veilig, zeker als er kinderen rond de garage spelen.

4/Kies uw kleur en oppervlak

Woodgrain

Welk oppervlak kiest u? Woodgrain is robuust en heeft een natuurgetrouw zaagsnede motief. Daarnaast heeft u ook de keuze uit New Silkgrain (fijngestructureerd en elegant) en Decograin Golde Oak (naturel houtkarakter).

Profilering

Gaat u voor de M-profilering, de L-profilering (met bredere panelen) of Casetten (brede panelen met vlakken)?

Diverse kleuren

Kies uit onze vijftien voorkeurkleuren.

Rens Ter Haar

.

Bekijk