Aandrijven kopen Hörmann | Millennium Rolomotive
AANDRIJVINGEN OP MAAT

Millennium Rolomotive, de Hörmann specialist voor de beste aandrijvingen! Millennium Rolomotive heeft een groot assortiment aandrijvingen ter beschikking, speciaal voor u. De aandrijvingen die wij ter beschikking hebben beschikken allemaal over verschillende eigenschappen waardoor wij deze aandrijvingen ingedeeld hebben in bepaalde typen. Zo hebben wij aandrijvingen voor garagedeuren, aandrijvingen voor inrithekken en automatische aandrijvingen. Alle Hörmann aandrijvingen zijn voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hieronder kunt u verder lezen over de eigenschappen en functies die onze aandrijvingen hebben.

Garagedeur- en draaihekaandrijvingen


Uit het ruime Hörmann assortiment aandrijvingen leveren en monteren wij de garagedeuraandrijvingen en draaihekaandrijvingen. De Supramatic en Promatic serie 3 zijn toepasbaar op vrijwel alle woningbouw garagedeuren, zowel sectionaaldeuren als kanteldeuren. De Rotamatic hekwerkaandrijvingen zijn in verschillende varianten toepasbaar op de verschillende inrithekken.

image shortcode
BiSecur SmartHome


Met de innovatieve BiSecur SmartHome-technologie van Hörmann kunt u uw deuren en garagedeuren nog comfortabeler openen en sluiten. En wel op elk uur, dag en nacht, vanaf elke plaats over de hele wereld - heel gemakkelijk met uw smartphone of tablet. Via internet of thuisnetwerk stuurt de BiSecur-gateway de commando's door naar de draadloze BiSecur-ontvanger of aandrijvingen. Bovendien is de BiSecur SmartHome heel veilig, eenvoudig te bedienen en kan voor veel toepassingen in de woning worden uitgebreid, zoals bijv. voor verlichting of elektrische apparaten.

image shortcode

Omdat veruit de meeste producten die wij verkopen maatwerk producten zijn, vindt u op onze website geen prijzen. Wij stellen graag een op maat gemaakte offerte voor u samen. U kunt deze via deze link aanvragen of natuurlijk telefonisch een vrijblijvende offerte aanvragen.